Ydrenas EU-bevaknings- och rådgivningstjänst

– Välj vilket EU-paket som passar dig bäst

En av de stora fördelarna med att välja Ydrenas Communications är att du kan få det bästa inom både EU-bevakning och EU-rådgivning. Välj det paket som passar dig bäst.

Tanken bakom Ydrenas EU-bevaknings- och rådgivningstjänst är enkel. Du väljer själv din servicenivå. Du får oavsett paket en skräddarsydd EU-bevakning och strategisk rådgivning efter dina behov och dina intresseområden.

Förmånligt paket med både EU-bevakning och EU-rådgivning

Det lönar sig ekonomiskt att välja både EU-bevakning- och EU-rådgivning, att välja ett EU-paket.

Väljer du både bevakning och rådgivning så får förmånligare priser och mer tjänster ingår. Ydrenas erbjuder ett gemensamt förmånligt paket, en ”EU-bevaknings- och rådgivningstjänst”, men delarna kan också fås i separata paket, uppdelade i en EU-bevakningstjänst och i en EU-rådgivningstjänst.

Läs mer om EU-bevakningstjänsten

Läs mer om EU-rådgivningstjänsten

Välj ditt EU-paket

EU-bevaknings- och rådgivningstjänsten har fyra servicenivåer, fyra paket – basic, small, medium och large. Ditt paket väljer du själv. Ju mer avancerat paket du väljer, desto fler tjänster ingår, till exempel ingår i medium och large löpande analys och prioritering av EU-information i bevakningstjänsten och bokning av möten i Bryssel och EU-utbildning ingår i rådgivningstjänsten. Skräddarsy din tjänst genom att välja rätt paket för ditt behov av EU-rådgivning.