Ydrenas EU-rådgivning

Hjälper dig hitta rätt i EU:s lagstiftningslabyrint

Hur hittar jag information i EU? Hur får jag information i EU om kommande EU-regelverk? Vem fattar beslut i EU? Hur fungerar kommissionen, rådet och Europaparlamentet? Vem gör vad? Hur samspelar dessa med varandra? Vem ska jag prata med om jag vill veta mer? Hur fungerar de komplexa beslutsprocesserna i praktiken? Kan jag påverka? Hur påverkar jag?

Svaren på dessa och många andra frågor kan vi ge dig.

Ydrenas ger dig EU-kartan

Ydrenas har en mångårig erfarenhet från EU-arbete, EU-förhandlingar och lobbying. Vi är experter på EU och EU:s beslutsvägar.

Genom att använda Ydrenas rådgivningstjänst hjälper vi dig med dina EU-frågor, du får personlig rådgivning och strategisk vägledning. Ydrenas hjälper dig att hitta rätt i EU. Vi vet hur EU fungerar i praktiken och guidar dig rätt, ser till att du får träffa rätt beslutsfattare och ger dig verktygen för påverkan. Ydrenas ger dig kartan till EU:s lagstiftningslabyrint.

Tanken bakom Ydrenas EU-rådgivningstjänst är enkel. Du väljer själv din servicenivå och du får en skräddarsydd EU-rådgivning anpassad efter dina individuella behov.

Välj ditt paket för EU-rådgivning

EU-rådgivningstjänsten har som bevakningstjänsten fyra servicenivåer, fyra paket – basic, small, medium och large. Ditt paket väljer du själv. Ju mer avancerat paket du väljer, desto fler tjänster ingår, till exempel ingår i medium och large bokning av möten i Bryssel och nätverksmiddagar. Skräddarsy din tjänst genom att välja rätt paket för ditt behov av EU-bevakning och EU-rådgivning.  Kombinera bevakningstjänsten med EU-rådgivning och du får både EU-bevakning och EU-rådgivning till ett förmånligt pris.

Läs mer om val av servicenivå

Prova också vår EU-bevakningstjänst

Genom bevakningstjänsten får du skräddarsydd individuellt anpassad EU-information baserat på din eget utformade bevakningsprofil. Den skräddarsydda bevakningen underlättar för dig att gallra, sortera och prioritera i den stora mängd EU-information som publiceras varje dag.

Läs mer om EU-bevakningstjänsten